Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά την άλλη Κυριακή 2/10 η πρώτη μας Συνάντηση


Σάββατο 24/9

Καλημέρα φίλοι της «Συντροφίας του Café Voltair».

Έλαβα πολλά (14) μηνύματα και πολλές ιδέες για τόπο της πρώτης συνάντησης μας. Αρχίζοντας απ’ τη «Μεγάλη του Γένους Σχολή» στον Άλιμο, το φουαγιέ του «Θεάτρου της Άνοιξης», το Booz Coperativa στην Κολοκοτρώνη, το «Θέατρο της Ημέρας», το Pure Bliss στη Ρόμβης και το Parapera στην Αχαρνών, πολύ καλές προτάσεις όλες που δείχνουν το συλλογικό ενδιαφέρον σας για τη συνάντηση μας. Σας ευχαριστώ. Ωστόσο ας κρατήσουμε τις ιδέες σας για να τις αξιοποιήσουμε σε πρώτη ευκαιρία και ας διατηρήσουμε το Cabaret Voltaire στο Μεταξουργείο για την πρώτη μας συνάντηση, που αποτελεί και την επιλογή των περισσότερων και ας συγκρατήσουμε την ανυπομονησία για την άλλη Κυριακή 2/10 στις 8 το βράδυ.

Δεν θα έχουμε μαζί μας την Ameli Tango, κατά κόσμον Αναστασία, που είχε ταξίδι προγραμματισμένο.. Θα την γνωρίσουμε τα Χριστούγεννα. Σας περιμένω λοιπόν και μαζί με όποιον άλλο συμπαθείτε κι εκτιμάτε και θεωρείτε πως ενδιαφέρεται να μπει στην παρέα μας, πιστεύοντας πως την ιστορία τη γράφουν οι παρέες. Η Μαρία Χριστοδούλου ρωτάει αν μπορεί να φέρει μια φίλη της, εσείς να μην ρωτήσετε. Τέτοιες ερωτήσεις περιττεύουν. Αφού εσείς τον θεωρείτε καλή παρέα τον χρειαζόμαστε.

Φέρτε και προτάσεις και ιδέες για τις πρώτες μας δράσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Να μπαίνετε στο blog «Συν τω Χρόνω» για να διατηρούμε επαφές και να μην είναι απαραίτητο να ανταλλάσσουμε mail. Γίνετε και μέλη.

Καλό Σαββατοκύριακο

Γιώργος Χατζηδάκης

Σας αναρτώ κι έναν ενδιαφέροντα πίνακα που ίσως σας προκαλέσει επίκαιρους συνειρμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου