Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβολή μια 'βδομάδα. Εσείς τι λέτε;Φίλοι αγαπητοί της «Συντροφίας του Café Voltaire» που με σύνθημα και πεποίθηση πως την ιστορία τη γράφουν οι παρέες, είπαμε να φτιάξουμε μια τέτοια παρέα με τη φιλοδοξία μήπως και σημειώσουμε και εμείς δυο αράδες στο περιθώριο κάποιας ιστορικής σελίδας. Κι ενώ απ’ τη μια κάποιοι ξηλώνουν τις κολώνες ιστορίας αιώνων, εμείς οι λίγοι και μικροί μαζευτήκαμε να φτιάξουμε μια παρέα που θα προσκόμιζε λιθαράκια, έστω για μια ξερολιθιά.

Στη συνέχεια σας βρήκα και με βρήκατε και κάποιους σας γνώριζα από παλιά και κάποιους πρόσφατα και κάποιους άλλους δεν σας έχω γνωρίσει αδημονώ να σας γνωρίσω κι όλοι μου στέλνετε μηνύματα πως την Κυριακή 25/9 θα βρεθούμε. Ωστόσο το Cabaret Voltaire δεν θα είναι έτοιμο. Οι τεχνικές δουλειές έχουν πάντα καθυστερήσεις. Για όσους ξέρουν το μαγαζί, να τους πω πως ξυλώθηκε το μπάρ και μεταφέρθηκε εκεί που ήταν η σκηνή κι αυτή μεγάλωσε και πήρε τη θέση του. Ιδανική μεταμόρφωση για μουσική και για θεατρικές παραστάσεις. Μεταφέρθηκαν βέβαια και τα φώτα και τα ηχητικά κι οι μαστόροι μ ‘ όλα αυτά καθυστέρησαν και το μαγαζί δεν θα είναι έτοιμο να μας φιλοξενήσει σε τέσσερις μέρες.

Μια πρόταση είναι να αναβάλουμε για την παραπάνω Κυριακή 2/10 την ίδια ώρα. Μια άλλη πρόταση είναι να βρούμε άλλο μέρος να στεγάσουμε την πρώτη μας συνάντηση, με ανεπίσημο έστω χαρακτήρα. Έχει κάποιος από σας κάποια ιδέα; Τι λέτε; Περιμένω τις προτάσεις σας. Ας τεστάρουμε απ’ αυτή την ευκαιρία το πνεύμα συνεργασίας και ευρηματικότητας, συνεκτικότητας αποφασιστικότητας και προσαρμοστικότητας στα δεδομένα.

Και κάτι που πιθανόν να είναι σοβαρό. Έλαβε μήπως κανείς σας κάποιο μήνυμα από μένα με χυδαίο περιεχόμενο; Αν έχει συμβεί κανένα τέτοιο κρούσμα δεν είναι φαντάζομαι απαραίτητο να σας διαβεβαιώσω πως ούτε εγώ ούτε το Outlook μου έχουμε κάποια σχέση.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου