Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νεύμα χαιρετισμού στους φίλους της ΣυντροφίαςΣκέφτομαι τους φίλους της "Συντροφίας του Cafe Voltaire" και βρίσκω την ευκαιρία να τους θυμήσω το ραντεβού της Κυριακής, αλλά και να τους ενημερώσω πως, όπως βλέπετε αναμόρφωσα το blog "Συν τω χρόνω" και του 'δωσα όψη χαρούμενη και αισιόδοξη, αντιστάθμισμα στις ζοφερές μας μέρες. Έτσι θέλω να γίνει και η Συντροφία μας, αισιόδοξη και δημιουργική. Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους και ιδιαίτερα στην Αλίκη, που εύχομαι να είναι καλά, καταλαβαίνοντας πως τα αποθέματα και οι αντοχές μας είναι αξιοθαύμαστα και η ικανότητα να ξεπερνάμε και τα πιο δύσκολα είναι ακατάβλητη. Στην Αλίκη που μου έμαθε μυστικά εργαλεία των μπλόγκ. Αλίκη είμαστε πάντα εδώ για ότι μας χρειαστείς.

Και σεις φίλοι της Συντροφίας του Cafe Voltaire να επισκέπτεστε τακτικά τούτο το blog και να γίνετε μέλη του. Δεν θα αργήσουμε να το πλουτίσουμε με πολλά. Στη διάθεσή σας είναι επίσης η "Θεατροκρισία" και το έτερο "Ελα στο φως... Παίζω, θα δεις"

1 σχόλιο:

  1. Θερμούς χαιρετισμούς κι από μένα σε όλη τη "Συντροφιά του Cafe Voltaire". Εύχομαι κάθε επιτυχία και αστείρευτη δημιουργικότητα.
    Γιώργο σ' ευχαριστώ βαθιά για τη φιλία σου και την συμπαράστασή σου. Σίγουρα όταν η θλίψη από το πένθος μου μαλακώσει θα έχουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε για το θέατρο, αλλά και να σου μάθω κι άλλα μυστικά για τα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή