Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Συνταγή για την αντιμετώπιση της (ψυχολογικής) κρίσης

Πλανάται , λένε μια μελαγχολία, μια απαισιοδοξία και μια αποθάρρυνση. Γράφουν για μια γενικευμένη κατάθλιψη που φτάνει ως και την αυτοκτονία. Διάφοροι ψυχολόγοι αποφαίνονται και συμβουλεύουν και ιερείς και δεσποτάδες συστήνουν υπομονή και εγκαρτέρηση.

Εμείς προκρίναμε τη δημιουργία της «Συντροφίας του Café Voltaire» σαν ένα καταφύγιο παρηγορίας για επικοινωνία κι ένα ορμητήριο δημιουργικών δράσ...εων και καλλιτεχνικών εφαρμογών.
Έχουμε προγραμματίσει πολλά και συν τω χρόνω θα δημοσιοποιήσουμε πολλές ιδέες πολλών μελών (και περιμένουμε κι άλλες) και θα ανακοινώσουμε τις πραγματοποιήσεις τους .

Δώσαμε, ωστόσο προτεραιότητα σ’ ένα πάρτι που το αποφασίσαμε για το επόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ στο χώρο του Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο. Ορίσαμε ρεφενέ 6 (έξη) ευρώ για το μπουφέ, που τον ετοιμάζουμε πλούσιο, γευστικό και χορταστικό με την επιμέλεια του σεφ και μέλους μας Μιχάλη Μίαρη.

Αν καθένας φέρει κι από έναν καλεσμένο θα ‘χουμε το Σάββατο μια ωραία, ευχάριστη, ενδιαφέρουσα, ψυχαγωγική βραδιά, μια φτηνή έξοδο με πλούσια ψυχολογικά εφόδια, για να «την βγάλουμε» αλώβητοι το επόμενο διάστημα, που προμηνύεται ζόρικο. Τα περισσότερα προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου