Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Πόσοι είμαστε; Ποιοί είμαστε; Ε, λοιπόν ήρθαν κι άλλοι!


Συναντούμε στη σελίδα της Σ υ ν τ ρ ο φ ί α ς τα ονόματα των Er Toska, Elektra Arsenidou, Tetarto Koudouni, Ελένης Κυριαζοπούλου, πράγμα που σημαίνει πως οι ανωτέρω εμφανίζονται και παρεμβαίνουν ως μέλη, γεγονός ιδιαιτέρως ευχάριστο. Τους καλημερίζω μεθ' υποκλίσεως. Τους παρακαλώ ωστόσο να μου αποστείλουν τα e-mail τους για να διατηρούμε συντροφίτικες επαφές και να τους ενημερώνουμε για τα δικά μας.
Στο μεταξύ παρακαλώ να διευκρινισθεί αν οι αγαπητές φίλες Ελένη Ζιώγα και Αγάπη Μανουρά που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην κίνηση της Συντροφίας εξακολουθούν να ενδιαφέρονται.Ελπίζουμε στο μεταξύ να μην αδιαφόρησαν.
Επίσης ο Γιώργος Μαρινάκης υπέδειξε ως συντροφίτικο μέλος τον Δημήτρη Σαμαρτζή που τον εγγράφουμε αυτόματα γνωρίζοντας πως η Σ υ ν τ ρ ο φ ί α τον ενδιαφέρει για ουσιαστικότερη συμμετοχή.
Κι ακόμα στην πινακοθήκη των μελών της ομάδας παρατηρούμε μεταξύ άλλων και το όνομα και τη φωτογραφία του ζωγράφου και συγγραφέα Κώστα Πλιάτσικά και θα ελπίζαμε μια επιβεβαίωση από μέρους του. Οι μεταβολές που σημειώνονται στον αριθμημένο κατάλογο που είναι παρακάτω αναρτημένος είναι οι εξής προσθήκες. Με τον αριθ. 62 εγγράφεται η Δέσποινα Κονταξή, με τον αριθμό 63 η Tiny Fuego και με τον αριθ. 64 Ο Δημήτρης Σαμαρτζής. Και φυσικά το χρονικό είναι ανοιχτό και περιμένει και νέα μέλη ανθεκτικά και μπολιασμένα ενάντια στις διαβρωτικές επιδημίες των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου